Atilay Uslu over hoe je blokkades door mensen of gebeurtenissen kunt overwinnen

Welkom bij de eerste echte podcast interview van De Startup School Podcast.
Ik ben super enthousiast om jou wekelijks een interview met Nederlands meest inspirerende en succesvolle mensen te brengen! Mijn nieuwsgierigheid en honger naar verhalen en kennis gaat voor heel veel waardevolle inspiratie en informatie zorgen, want ik deel het graag met je.
Atilay Uslu is mijn eerste gast voor De Startup School Podcast. De reden dat ik hem graag wilde interviewen is omdat ik hem bewonder voor zijn doorzettingsvermogen en vechtlust. Want als er één Nederlandse Airline momenteel de beste deels heeft naar zonnige vakantieoorden dan is het Corendon Dutch Airlines wel.
Hij heeft nooit een opleiding afgerond, maar staat wel in de Quote 500 als een van Nederlands self-made miljonairs.
En dat terwijl hij zijn ondernemende avontuur is begonnen als “shoarmaboer”.
Atilay geeft openheid over zichzelf en de belevenissen op zijn reis naar succes.
Jij gaat in deze podcast enorm waardevolle dingen horen die je zelf kunt toepassen op jouw leven.
Of je nu studeert, werkt voor baas of plannen hebt om zelf te ondernemen, Atilay geeft je in deze episode praktische tips en adviezen om jezelf te activeren.
Ik hoop dat je net zoveel geniet van episode 1 met Atilay Uslu als ik! Enjoy 🙂

Abonneer je op de podcast via Soundclound

DE START UP! SCHOOL PODCAST

“ik heb geen rolmodel gehad,
ik wist niet eens wie richard branson was toen ik begon”

“Vertrouw op je intuïtie,
neem advies met een korreltje zout”

In deze aflevering leer je:

• Dat hard werken zich terug betaald.
  • Loyaliteit maar 10 euro waard is.
  • Hoe je zonder een opleiding ook succesvol kunt worden.
  • Hoe je blokkades door mensen of gebeurtenissen kunt overwinnen.
  • Dat succes komt en gaat.
  • Het belang van intuïtie.
  • Het verschil tussen een winstgevend bedrijf en een dood paard.
  • Dat balans tussen prive en zakelijk belangrijk is.
  • Hoe je een goed team om je heen verzameld om je dromen en doelen waar te maken.
  • En nog veel meer…

Ontdek ook:

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA!

Website | Facebook | Twitter | Instagram

Heb je genoten van deze podcast?

Ik hoop dat dit een episode is die je nog heel vaak gaat luisteren en de wijsheid, kennis en skills zelf ook zult toepassen en deelt met anderen.
Laat een comment achter, we lezen het graag!
Music credit: Cosmic Energy