De harde feiten van “Succes”

Richard St. John, een simpele man die de zoektocht naar wat succes nou werkelijk is heeft volbracht. Inmiddels een veel gevraagde spreker, auteur, marketeer en succes analist.

Richard St. John was op weg naar de TED-conferentie toen een jonge dame tijdens zijn vlucht aan hem vroeg: “Wat nu leidt echt tot succes?” Hoewel hij enig succes bereikt had, kon hij niet uitleggen hoe hij het deed. Zo bracht hij de komende tien jaar onderzoekende door, en heeft meer dan 500 zeer succesvolle mensen in diverse gebieden geanalyseerd. Na het analyseren, sorteren en verwoorden van miljoenen woorden uit het onderzoek, en de bouw van een van de meest georganiseerde databases op het onderwerp van succes, ontdekte hij ‘De 8 feiten die succesvolle mensen gemeen hebben”en schreef de bestseller “8 To Be Great”.

Richard St. John herinnert ons in deze video aan het feit dat succes geen eenrichtingsverkeer is met een eindstation, maar een reis zonder eindbestemming. Hij gebruikt het verhaal van zijn bedrijf ‘opkomst en ondergang ervan om een waardevolle les aan ons mee te geven.

“If we Stop Trying, we Fail”.