Ik heb het werk van talloze personal development coaches en auteurs beluisterd en gelezen, maar Brian Tracy staat wat mij betreft echt in de top 10 ooit wereldwijd.

Voor degene die zijn werk nooit eerder iets van hem hebben gelezen of gehoord, kom onder je steen vandaan en Google Brain Tracy!

Dus in de geest van mijn bewondering voor hem, deel ik graag 45 super inspirende qoutes met je.

 

Brian Tracy Quotes

 1. “Niemand leeft lang genoeg om alles vanaf nul te leren. Om succesvol te zijn, moeten we dankbaar zijn voor de mensen die de “prijs” hebben betaald met hun tijd en energie voor de dingen waarmee wij onze eigen doelen kunnen bereiken.
 2. Succesvolle mensen zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om anderen te helpen en van dienst te zijn. Terwijl “losers” vragen: ‘Wat zit er voor mij in?”
 3. “De persoon die we geloven te zijn zal altijd handelen op een wijze die in overeenstemming is met ons zelfbeeld.”
 4. “Alle succesvolle mensen zijn grote dromers. Ze bedenken wat hun toekomst, ideaal in elk opzicht van hun leven zou kunnen zijn, en dan werken ze elke dag naar hun langetermijn visie of doel. “
 5. “Je moet vele kleine inspanningen verrichten zonder dat iemand dit opmerkt of waardeert voordat je iets waardevols zult bereiken.”
 6. “Wat we met volle vertrouwen verwachten of tegemoet zien zal ons eigen voorspelling worden.
 7. “De sleutel tot succes is om onze onderbewustzijn te focussen op de dingen die we wensen en niet op de dingen die we vrezen.”
 8. “Als het je lukt om je kinderen het gevoel te geven dat ze een doel of levensstijl zelf kunnen kiezen en bereiken, zal je slagen als ouder en je zult je kinderen de grootste van alle zegeningen hebben gegeven.”
 9. Succesvolle mensen zijn mensen met succesvolle gewoontes.”
 10. “De mogelijkheid om jezelf te disciplineren door bevrediging van je behoefte op korte termijn uit te stellen met het oog op grotere beloningen op de lange termijn, is de onmisbare voorwaarde voor succes.”
 11. “Je beschikt Nu al over alles wat je nodig hebt om de obstakels in je leven te weerstaan.”
 12. Teamwork is zo belangrijk dat het vrijwel onmogelijk is voor je om je maximale capaciteiten te bereiken of geld te verdienen als je er niet goed in bent.
 13. “Het grootste geschenk dat je aan anderen kunt geven is onvoorwaardelijke liefde en acceptatie.”
 14. “Ik heb ontdekt dat “geluk” voorspelbaar is. Wil je meer geluk, neem meer kansen. Wees actiever.
 15. “Stel geen beperkingen bij het bepalen wat goed en wenselijk is voordat je beslist wat er mogelijk is.”
 16. “Wat je gelooft met gevoel wordt je werkelijkheid.”
 17. “Alles wat je doet wordt getriggerd door een emotie van een verlangen of angst.”
 18. Praat nooit over dingen die je NIET wilt.”
 19. Liefde groeit alleen door te delen. Geef meer om meer te krijgen.”
 20. “Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Het enige dat telt is waar je naartoe gaat.”
 21. “Je grootste troef is je capaciteit om te bereiken wat je wilt. Je grootste bron is je tijd. “
 22. “Die mensen die het vermogen hebben om nieuwe en betere vormen van kennis toe te passen in hun eigen werk en leven zullen de movers en shakers zijn in een samenleving en de toekomst doen veranderen.”
 23. “Kom uit je comfort zone. Je kan alleen groeien als je je ongemakkelijk en onhandig voelt wanneer je iets nieuws probeerd.”
 24. “De gelukkigste mensen ter wereld zijn mensen die een geweldig gevoel hebben over zichzelf, en dit is het natuurlijk gevolg van volledige verantwoordelijkheid voor elk deel van hun leven te aanvaarden.”
 25. “Als je dingen doet dat niets te maken heeft met je doelen, dan verwijder je jezelf van je doelen.”
 26. Succesvolle mensen maken een gewoonte van hun eigen positieve verwachtingen als ze iets willen of ondernemen
 27. “Je kunt niet controleren wat er met je gebeurt, maar je kunt je reactie ten opzichte van wat er gebeurt controleren, en daarmee zul je beheersing krijgen over de veranderingen.”
 28. “Zoek naar het goede in elke persoon en elke situatie. Je zult het bijna altijd vinden. “
 29. Communicatie is een vaardigheid die je kunt leren. Als je bereid bent om te werken aan jezelf, kun je snel elk deel van je leven verbeteren en meer kwaliteit bieden.”
 30. Doelen stellen kunnen de richting verandering in jou voordeel.”
 31. “Een houding van positieve verwachting is het kenmerk van een superieure persoonlijkheid.”
 32. Ontwikkel een houding van dankbaarheid, en wees dankbaar voor alles wat er met je gebeurt, wetende dat elke stap vooruit een stap is in de richting van het bereiken van iets dat groter en beter is dan je huidige situatie.”
 33. Daadkracht is een kenmerk van iemand die kan presteren. Bijna elke beslissing is beter dan helemaal geen beslissing.
 34. “Alleen door te strijden met je uitdagingen zul je de kracht krijgen om te groeien naar de sterren.”
 35. Investeer drie procent van je inkomen in jezelf (zelfontplooiing) om je toekomst te garanderen.”
 36. “Als je waardevolle dingen wilt aantrekken in je persoonlijke leven en carrière, moet je een waardevolle persoon worden door zelf-ontwikkeling.”
 37. “Hoe meer je veiligheid zoekt, het minder je het krijgt. Maar hoe meer je kansen zoekt, hoe groter de kans is dat je de zekerheid die je wenst zult bereiken. “
 38. “Tegenwoordig is de grootste bron van rijkdom tussen je oren.”
 39. Klaag niet, Leg niet uit. Weersta de verleiding om jezelf te verdedigen of excuses te maken.”
 40. “Elke minuut die je besteedt in de planning van je taken bespaart 10 minuten in de uitvoering; dit geeft je een 1000 procent Return on Energy
 41. “De ware maatstaf voor de waarde van een leider of manager zijn de prestaties.”
 42. “Net zoals je auto soepeler loopt wanneer de wielen in perfecte afstemming zijn, kunnen mensen beter presteren wanneer gedachten, gevoelens, emoties, doelen en waarden in balans staan.”
 43. “Mensen met duidelijke uitgeschreven doelen, kunnen veel meer bereiken in een kortere tijd dan mensen zonder uitgeschreven doelen”
 44. “Hoe meer krediet je kunt weggeven, destemeer het terug zal komen. Hoe meer je anderen zult helpen, hoe meer anderen jou zullen helpen. “
 45. Succesvolle mensen doen wat ze moeten doen, of ze er zin in hebben of niet.”

 

Check de officiele website van Brian Tracy voor meer gratis content: http://www.briantracy.com