Wanneer een jaar ten einde komt, zal je vaker en vaker om je heen horen wat iedereen voor goede voornemens heeft. Startupschool.nl geeft jou vier manieren om in 2016 verder in jouw carrière te komen.

1. Duik ergens helemaal in

Of je het nu voor je bedrijf of voor jezelf als hobby doet, zorg ervoor dat je ergens helemaal in zit. Een van de redenen dat er marktleiders zijn in een industrie met veel concurrentie is omdat ze elke dag 100% van hun energie er in steken. Wanneer jij dit ook doet zal je vanzelf succes ervaren.

2. Gebruik deze tijd nuttig 19:00 – 02:00

Deze tijd is cruciaal in jouw vooruitgang. Als persoon en in je carrière. Er zijn weinig praktischere manieren om jouw tijd beter te besteden dan door deze tijd optimaal te benutten.

Die tijd tussen het einde van je werkdag en het moment dat je in slaap valt is namelijk erg belangrijk. Het is de tijd dat zo veel mensen geweldige dingen doen buiten hun werk om. De een kiest er voor een kookblog te starten, de ander maakt een SoundCloud-account. Zorg er voor dat je deze tijd goed gebruikt.

3. Creëer zelfbewustzijn

Wanneer je je bewust bent van jezelf heb je een gezonde dosis zelfvertrouwen. Je vertrouwt jezelf en bekijkt jezelf realistisch. Een zelfbewust persoon is innerlijk harmonieus en stabiel, en accepteert zichzelf zoals hij is. Het is het mooiste cadeau dat je iemand kunt wensen. Wie tevreden is met zichzelf zal veel vaker tevreden zijn met zijn of haar leven. Wanneer dit je prioriteit wordt in 2016 zal je zeker gelukkiger en meer succesvol worden.

4. Reken af met negativiteit

Het half-lege glas is samen met elke vorm van klagen of openlijke ontevredenheid een van de grootste tijdsverspillingen die de mens kent.

Natuurlijk kan niemand in 1 dag de switch omzetten van negatief naar positief. Maar je kunt wel vandaag beginnen met jezelf te helpen. Doe dit bijvoorbeeld door post-its te maken, door positieve podcasts te luisteren of zelfs door te mediteren. Wat er maar voor nodig is om positief te blijven. Als je elke dag je negativiteit halveert zal je merken dat je leven stap voor stap beter zal gaan. Je zult vaker lachen en je beter voelen. Het klagen staat in de weg van jouw persoonlijke en zakelijke successen. Elimineer het!

FIJNE FEESTDAGEN & EEN SUPER SUCCESVOL 2016 GEWENST!!!