De definitie van succes is voor iedereen anders, of het nu persoonlijk of zakelijk is we zijn altijd op zoek naar verbetering in sommige gebieden van ons leven. We hebben allemaal wat inspiratie nodig van tijd tot tijd en dat is waarom we een lijst van beroemde inspirerende citaten hebben samengesteld die je hopelijk positief zullen beïnvloeden!!

 

30 Inspirerende Quotes

 

1. “Als je niet aan je eigen droom bouwt, zal iemand anders je inhuren om hem te helpen zijn droom te bouwen.”
– Dhirubhai Ambani
2. “De eerste stap naar succes wordt genomen wanneer je weigert  gevangene te zijn van de omgeving waarin je leeft.”
– Mark Caine
3. “Mensen die succes behalen hebben momentum. Hoe meer succes, hoe meer ze willen, en een manier zoeken om meer te behalen. Ook wanneer iemand faalt, is de tendens op een neerwaartse spiraal te zien.”
– Tony Robbins
4. “Toen ik mijn kracht durfde te gebruiken voor mijn visie, waren mijn angsten niet meer belangrijk.”
– Audre Lorde
5. “Als je merkt dat je aan de kant staat van de meerderheid, dan is het tijd om te pauzeren en na te reflecteren.”
– Mark Twain
6. “Grote denkers praten over ideeën; gemiddelde denkers bespreken gebeurtenissen; kleine denkers bespreken mensen. “
– Eleanor Roosevelt
7. “Ik heb niet gefaald. Ik heb 10.000 manieren gevonden die niet werken.”
– Thomas A. Edison
8. “Als je niet de waarde van je tijd of die van anderen kent, verspil je tijd en talenten. Ken de waarde van je kennis en om ervoor betaald te krijgen.”
– Kim Garst
9. “Een succesvolle man is iemand die een stevige fundament heeft gelegd met de stenen die anderen naar hem hebben gegooid.”
– David Brinkley
10. “Dit is voor de gekken. De buitenbeentjes. De rebellen. De onruststokers. Degenen die de dingen anders te zien. Ze zijn niet dol op regels. En ze hebben geen respect voor de status quo. Je kunt ze citeren, niet met hen eens zijn, verheerlijken of haten. Het enige wat je niet kunt doen is ze negeren. Omdat ze dingen veranderen. Ze duwen het menselijk ras naar voren. En terwijl sommige ze voor gek verklaren, zijn ze geniaal. De mensen die gek genoeg zijn om te denken dat ze de wereld kunnen veranderen, zijn vaak degenen die dat ook doen. “
– Steve Jobs
11. “Niemand kan je minderwaardig laten voelen zonder jou toestemming.”
– Eleanor Roosevelt
12. “Laat hij die een goede toekomst tegemoet gaat geen tijd verspillen in het heden.”
– Roger Babson
13. “Leef alsof je morgen gaat sterven. Leer alsof je eeuwig zult leven. “
– Mahatma Gandhi
14. “Twintig jaar vanaf nu zul je meer teleurgesteld zijn door de dingen die je niet hebt gedaan dan door dingen die je gedaan hebt.”
– Mark Twain
15. Het verschil tussen een succesvolle persoon en anderen is geen gebrek aan kracht of kennis, maar een gebrek aan wil. ‘
– Vince Lombardi
16. “Succes is het creëren van voordeel voor iedereen en te genieten van het proces. Als je dit als uitgangspunt neemt dan is succes van jou.”
– Kelly Kim
17. “Ik wilde eerst de woorden ‘Ze heeft het geprobeerd’ op mijn grafsteen. Nu wil ik ‘Ze heeft het gedaan.’
– Katherine Dunham
18. “Echt waar; het komt neer op je mindset. Wil je het veilig spelen en goed zijn of wil je een kans pakken en geweldig zijn?”
– Jimmy J
19. “Het is onze keuzes dat laat zien wie we werkelijk zijn.
– J. K Rowling
20. “Leer de regels van het spel. En dan moet je beter spelen dan iemand anders. “
– Albert Einstein
21. “Elke grote droom begint met een dromer. Onthoudt altijd, je hebt in je de kracht, het geduld en de passie om te bereiken wat je wilt om de de wereld te veranderen. “
– Harriet Tubman
22. “De succesvolle krijger is de ‘normale’ man, met een laser-achtige focus.”
– Bruce Lee
23. “Neem één idee. Zorg dat deze ene idee je leven wordt- denk eraan, droom ervan, leef met dat idee. Laat je hersenen, spieren, zenuwen, elk deel van je lichaam, vollopen van dat idee, en gewoon elk ander idee loslaten. Dit is de weg naar succes. “
– Swami Vivekananda
24. “Ontwikkel succes uit mislukkingen. Ontmoediging en falen zijn twee feiten naar succes.”
– Dale Carnegie
25. “Als je niet je eigen leven ontwerpt, is de kans groot dat je in andermans leven valt. En wat denk je dat ze gepland hebben voor je? Niet veel.”
– Jim Rohn
26. “De vraag is niet wie laat me gaan; maar wie gaat me tegenhouden.”
– Ayn Rand
27. “Als je echt iets wilt, wacht er niet op – leer ongeduldig zijn om erachter aan te gaan.”
– Gurbaksh Chahal
28. “Laat niet de angst voor verlies groter zijn dan het gevoel van het winnen.”
– Robert Kiyosaki
29. “Als je een blijvende verandering wilt maken in je leven, stop het focussen op de grootte van je problemen en concentreer je op je eigen grootte je!”
– T. Harv Eker
30. “Je kunt de puntjes niet aan elkaar koppelen als je vooruit kijkt; je kunt ze alleen zien als je achteruit terug kijkt. Dus je moet erop vertrouwen dat de stippen op een of andere manier zal verbinden in je toekomst. Heb vertrouwen in iets – je onderbuik gevoel, het lot, het leven, God, het universum, karma, wat dan ook. Deze mindset heeft me nooit teleurgesteld, en heeft het verschil gemaakt in mijn leven. “
– Steve Jobs

 

Ik hoop dat deze verzameling van bekende succes Quotes je heeft geïnspireerd! Als je andere quotes wilt toevoegen aan deze overzicht laat dan in de reactie hieronder een bericht achter!

Bedankt!